Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diktira trendove?

Opet mu se svi smiju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ova frizura bi se jedino mogla opisati kao pokušaj diktiranja trendova

Na svakakve poteze navikao je Kim Jong-un svjetsku javnost, no teško da je itko mogao predvidjeti kako će promjena imidža sjevernokorejskog diktatora izazvati takve salve smijeha na obje strane zemljine polutke.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un Pripravnost za rat Kim Jong Un nakon vojne vježbe neprijatelja: "Moramo brzo biti savršeno spremni za rat" Kim Jong Un i Vladimir Putin predsjednički automobil Putin poklonio Kim Jong Unu luksuznu limuzinu

FOTO Zavirite u luksuzni zrakoplov Kim Jong-una

Mediji poput Voxa pišu da je vođa novu frizuru premijerno pokazao na sastanku Politbiroa u srijedu. No, istina je da je nosi već neko vrijeme što pokazuju i fotografije snimljene posljednjih nekoliko tjedana kada je obilazio nekoliko tvornica i vojne punktove te na trgovima mahao okupljenim sljedbenicima. Sudeći prema njima, nitko nije previše uzbuđivao oko diktatorova novog izgleda. No ''uzbudio'' se internet pa su tako mnogi portali, ali i komentatori na društvenim mrežama počeli postavljati seriju ''ozbiljnih'' pitanja kako će nova frizura utjecati na političke odnose te izolirane države.

Dok se jedni pitaju zna li diktator što je to trapez, druge muči pitanje može li nova frizura ''naciljati Seul'', a treći je uspoređuju s raketom čiji je neslavni pad nakon lansiranja 2012. godine također izazvao smijeh svjetske javnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene