Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NLO baza u Kaspijskom jezeru

Kazahstan gradi ambasadu za vanzemaljce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada Kazahstana je već u procesu izgradnje prvog veleposlanstva za vanzemaljce, pišu neki lokalni mediji. Prema tim informacijama, kazahstanske vlasti su već odabrale veliko zemljište pored grada Almatya za ovaj ambiciozni projekt.

Ako je za vjerovati ovim izvještajima, unutra kompleksa će se izgraditi kuća za goste, kazalište i prostor za prevoditeljsku službu. Uz veleposlanstvo će se izgraditi i pista za slijetanje NLO-a.

Pročitajte i ovo Izbori u Kazahstanu 82,4 posto glasova Izbori u bivšoj sovjetskoj republici: Nadmoćno pobjeđuje kandidat koji je naredio policiji da puca u prosvjednike Ilustracija optužen za zlouporabu novca Nećaku bivšeg predsjednika zaplijenjen nakit vrijedan 230 milijuna dolara

>> NLO za vikend posjetio Međimurje?

Kazahstanka vlada vjeruje da je susret s vanzemaljcima neupitan te da će u budućnosti steći veliku financijsku dobit jer će biti prva zemlja koja će izgraditi ovakav kompleks. Također, vlada vjeruje da će tako pokazati kako razmišlja unaprijed.

SSSR pratio slijetanje NLO-a u Kaspijsko jezero?

Kazahstan vjeruje da je pravo mjesto za susret sa vanzemaljcima jer su uvjereni da u Kaspijkom jezeru postoji vanzemaljska podvodna baza. Fuad Gasimov, čelnik Nacionalne svemirske agencije susjednog Azerbejdžana potvrdio je da je SSSR konstantno pratio slijetanje NLO-a u Kaspijsko jezero, što su tajili kao vojnu tajnu. Gasimov tvrdi d aje i on bio uključen u ovaj tajni program SSSR-a.

U projekt izgradnje vanzemaljskog veleposlanstva je duboko involviran Talgat Musabajev koji je bivši astronaut te je proveo veliki broj sati u svemiru. Vjeruje se kako posjeduje veliki broj informacija o vanzemaljskim posjetama Zemlji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene