Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlada Kazahstana je već u procesu izgradnje prvog veleposlanstva za vanzemaljce, pišu neki lokalni mediji. Prema tim informacijama, kazahstanske vlasti su već odabrale veliko zemljište pored grada Almatya za ovaj ambiciozni projekt.


Ako je za vjerovati ovim izvještajima, unutra kompleksa će se izgraditi kuća za goste, kazalište i prostor za prevoditeljsku službu. Uz veleposlanstvo će se izgraditi i pista za slijetanje NLO-a.

Vezani članci Vladimir Putin na Ekonomskom forumu Neočekivana reakcija: Putina javno ponizio njegov veliki saveznik Prosvjedi u Kazahstanu U Kazahstanu je kaos, Ministarstvo se oglasilo o Hrvatima koji su tamo: "Svi su na sigurnom"

>> NLO za vikend posjetio Međimurje?

Kazahstanka vlada vjeruje da je susret s vanzemaljcima neupitan te da će u budućnosti steći veliku financijsku dobit jer će biti prva zemlja koja će izgraditi ovakav kompleks. Također, vlada vjeruje da će tako pokazati kako razmišlja unaprijed.

SSSR pratio slijetanje NLO-a u Kaspijsko jezero?

Kazahstan vjeruje da je pravo mjesto za susret sa vanzemaljcima jer su uvjereni da u Kaspijkom jezeru postoji vanzemaljska podvodna baza. Fuad Gasimov, čelnik Nacionalne svemirske agencije susjednog Azerbejdžana potvrdio je da je SSSR konstantno pratio slijetanje NLO-a u Kaspijsko jezero, što su tajili kao vojnu tajnu. Gasimov tvrdi d aje i on bio uključen u ovaj tajni program SSSR-a.

U projekt izgradnje vanzemaljskog veleposlanstva je duboko involviran Talgat Musabajev koji je bivši astronaut te je proveo veliki broj sati u svemiru. Vjeruje se kako posjeduje veliki broj informacija o vanzemaljskim posjetama Zemlji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju