Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario i pobjegao!

Kamere 'uhvatile' kako mu se pomahnitali vozač zabija u automobile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac Kyle Sylvester u potrazi je za pomahnitalim vozačem koji mu je porazbijao dva automobila.

Vlasnik oštećenih vozila slučaj je prijavio policiji, ali i sam istražuje cijeli događaj. Kyle je postavio video nadzor prije šest mjeseci, nakon što su mu provalili u kamion. Od tada kamere nisu uhvatile ništa zanimljivo, osim tu i tamo pokojeg biciklista ili joggera. Nakon što je vidio porazbijane automobile odmah je išao provjeriti što su zabilježile kamere, piše komonews.com.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

>> Mislili ste da ste vidjeli sve? Pogledajte ovo...

Na snimci se može vidjeti kako vozač udara u jedan parkirani automobil koji zatim udari u drugi. Vozač tada nije ni izašao iz vozila, već se pomaknuo unatrag i pobjegao. Sreća je što je nalet automobila izbjegao jedan pješak koji se u vrijeme nesreće nalazio na pločniku. On je prvi pozvao policiju.

Kyle sada pokušava doznati tko je vozač pa je snimku s nadzornih kamera postavio na YouTube i Facebook. 'Znaš, moraš popraviti što si oštetio', poručio je Kyle i dodao da on i supruga inače nikada ne ostavljaju aute ispred kuće te da je ovo, nažalost, bio prvi puta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene