Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treća po redu

Još nevolja za Malaysia Airlines - Zrakoplov poletio pa se morao vratiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Malaysia Airlinesa koji je trebao letjeti iz Malezije u Japan bio je prisiljen zbog sigurnosnih razloga vratiti se kratko nakon polijetanja iz zračne luke Kuala Lumpur, izjavio je dužnosnik tvrtke u nedjelju.

Zrakoplov na letu MH70 prema tokijskoj zračnoj luci Narita poletio je u subotu ujutro, ali se nekoliko minuta kasnije okrenuo i ponovno sletio.

Pročitajte i ovo Zrakoplovu Boeing otpao poklopac motora Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu

"Zrakoplov je sigurno sletio, a putnici su prebačeni u drugu letjelicu i mogli su isti dan stići na svoje odredište", izjavio je dužnosnik zrakoplovne tvrtke koji je želio ostati anoniman jer prema vlastitim riječima nije ovlašteni glasnogovornik.

Nastavlja se potraga za letom MH370

Incident se dogodio u vrijeme dok se tvrtka suočava s posljedicama dviju tragedija u rasponu od nekoliko mjeseci.

Zrakoplov na letu MH370 nestao je bez traga 8. ožujka nakon što je poletio iz Kuala Lumpura.

Letjelica iste tvrtke na letu MH17 iz Amsterdama prema Kuala Lumpuru srušila se na istoku Ukrajine, na području pod nadzorom proruskih pobunjenika, a pretpostavlja se da je pogođena raketom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene