Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzduž i poprijeko

Nastavlja se potraga za letom MH370

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga pod morem za olupinom aviona Malaysia Airlinesa na letu MH370, nestalom u ožujku s 239 putnika, nastavit će se za "otprilike mjesec dana", izjavio je u srijedu australski premijer.

"Istraživat ćemo uzduž i poprijeko vjerojatnu zonu pada koja obuhvaća približno 60.000 četvornih kilometara podmorja, u vodama zapadne obale Australije", kazao je Tony Abbott za ABC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ugledan domaći stručnjak tvrdi Godinu dana misterija: 'Vjerojatnost da se pronađu ostaci MH370 manja je od 1 posto' Slika nije dostupna Crna obljetnica Misterij i godinu dana od nestanka: 'Bol obitelji ne može se opisati, još teže podnijeti'

Potraga će se nastaviti "za otprilike mjesec dana" a mogla bi trajati godinu dana, dodao je.

Pet mjeseci nakon nestanka s računa putnika ukradeno 200 tisuća kuna!

Let MH370 prekinuo je sav kontakt s kontrolorima leta jedan sat nakon uzlijetanja iz Kuala Lumpura 8. ožujka. Radikalno je promijenio plan leta, skrećući desno dok je trebao letjeli prema Pekingu.

Nikakav trag letjelice nije pronađen. Oslanjajući se na satelitske podatke, istražitelji ocjenjuju da je letio u pravcu juga Indijskog oceana, gdje se srušio kad više nije imao goriva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene