Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki gubitak

Još jedna obiteljska tragedija američkog potpredsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga i malena kći potpredsjednika Joea Bidena poginule su 1972. u automobilskoj nesreći odlazeći u božićnu kupovinu. Sada je njegov sin preminuo od karcinoma.

Beau Biden, stariji sin američkog potpredsjednika Joea Bidena, umro je od karcinoma na mozgu u 46. godini, objavila je u subotu Bijela kuća. "Čitava obitelj Biden neopisivo je potresena. Znamo da će Beauov duh ostati s nama, posebno uz njegovu hrabru suprugu Hallie i dvoje iznimne djece, Natalie i Huntera", ističe potpredsjednik u priopćenju.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Joe Biden Ne žele eskalaciju Američki predsjednik Joe Biden jasno poručio: "Nećemo sudjelovati ni u kakvoj izraelskoj protuofenzivi na Iran"

Beau "se borio s karcinomom na mozgu istom odlučnošću, hrabrošću i snagom kao sa svime u životu", nastavio je on.

Beau Biden, po zanimanju odvjetnik, bio je državni odvjetnik američke savezne države Delaware, na sjeveroistoku SAD-a. Nakratko se planirao kandidirati za američki Senat u okrugu svojeg oca kad je ovaj postao potpredsjednik ali je na kraju odlučio baviti se pravom.

U odvojenom priopćenju predsjednik Barack Obama i supruga Michelle izrazili su sućut obitelji Biden. "Kao i njegov otac, Beau je bio dobra i darežljiva osoba, praktični katolik i duboki vjernik koji je ostavio traga na život svih onih koji su se susreli s njim", dodao je američki predsjednik.

Beauova smrt nova je obiteljska tragedija obitelji Biden.

Supruga i malena kći potpredsjednika Joea Bidena poginule su 1972. u automobilskoj nesreći odlazeći u božićnu kupovinu. Beau i njegov brat Hunter, koji su također bili u vozilu, preživjeli su nesreću. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene