Obavijesti Video Pretražite Navigacija
majka prijavila policiji

Majstor odvukao dječaka u šumu i zlostavljao ga?

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Valjevu u Srbiji majka 14-godišnjaka prijavila je policiji da je njezina sina seksualno zlostavljao stariji muškarac koji je bio angažiran za radove oko njihove kuće.

Osumnjičeni je stariji muškarac iz sela u okolini Valjeva.

"Dječak, koji inače ima smetnje u razvoju, požalio se svojim roditeljima da ga je osumnjičeni napastovao u dva navrata", rekao je izvor Kurira.

Nakon što se povjerio roditeljima, majka je dječaka odvela u Beograd 23. listopada, prvo u bolnicu na pregled, a potom i u policijsku stanicu da prijave zlostavljanje.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Iz minute u minutu Netanyahu: "Izrael priprema kopnenu invaziju na Gazu. Neću reći kad, kako ili koliko. Već smo ubili tisuće terorista, ovo je samo početak"

"Dječak je dao izjavu u prisustvu majke", rekao je izvor i dodao da se u prijavi navodi "da je osumnjičeni dječaka vozio automobilom i da ga je odvezao do zabačene šume".

I dječakova je majka potvrdila da je prije dva dana prijavila zlostavljanje policiji, a o slučaju je obaviješteno i lokalno tužiteljstvo te se utvrđuju sve okolnosti događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene