Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok su američki predsjednik Barack Obama i ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarali u predvorju na sastanku G20 u turskoj Anatalyji, vjerojatno su računali na to da će ondje biti i znatiželjnika.


Na snimci koja pokazuje američkog i ruskog predsjednika kako razgovaraju u Antalyi tijekom summita G20, vidi se i muškarac koji je, nakon što je primijetio da se u blizini nalaze čelnici dvije moćne države, odlučio čuti barem nešto od njihovog razgovora, javlja RT.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Imamo timove koji stalno prate gdje treba napraviti dodatni pritisak' Slika nije dostupna Svijet protiv Rusije: Putin ranije napušta summit?

Muškarac se trudio biti što suptilniji, ali baš mu i nije uspjelo, jer mnogi su primijetili da čovjek pokušava prisluškivati Baracka Obamu i Vladimira Putina.

Koliko je bio očit procijenite i sami u video priloženoj video snimci.

NAPOKON ZA ISTIM STOLOM Hoće li ovaj susret promijeniti svijet?

Osim toga, pojedini sudionici su iskoristili i priliku za snimanje fotografije na kojoj će u pozadini biti ovi predsjednici. Na kraju priložene snimke vide se dva takva muškarca koja se fotografiraju tako da stoje korak od stola za kojim su sjedili Putin i Obama, na način da su im moćnici iza leđa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook