Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme s obitelji

Jeste li ovako zamišljali odmor Billa Gatesa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bill Gates izdvojio je vrijeme za opuštanje s članovima svoje obitelji.

Odmor Billa Gatesa izgleda upravo onako kako vjerojatno zamišljate da izgleda odmor najbogatijeg čovjeka na svijetu, piše Daily Mail.  Ujutro se opušta igranjem tenisa, a onda se helikopterom vraća na superjahtu koju su on i obitelji iznajmili za 5 milijuna dolara tjedno.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Osnivač Microsofta vrijedan 76 milijardi dolara izdvojio je vrijeme za opuštanje sa svojom obitelji. I to radi na 133 metra dugoj jahti The Serene koja može primiti do 24 gosta u 12 kabina.

'Ovo je najbolja poslovna knjiga koju sam ikada pročitao'

Za nju se brinu 52 člana posade, a osim helikoptera tu su i bazen s morskom vodom, kino, teretana, dva jacuzzija na palubi, knjižnica, spa, noćni klub, zid za penjanje...

Oni svoje bogatstvo NEĆE ostaviti potomcima, već će ga donirati!

U blizini obale Porto Cerva obitelj Gates odmara godinama. Bogataševa djeca Rory, Jennifer i Phoebe u odmoru trebaju uživati dok mogu jer njihov otac ne planira im ostaviti svoje bogatstvo. Supruga i on djecu će ohrabriti da svoj put pronađu bez njegovih milijardi. Umjesto novca, Gates je djeci omogućio odlično obrazovanje kako bi se naučili oslanjati na vlastite sposobnosti, a ne na bogatsvo svojih roditelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene