Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gates otkrio

'Ovo je najbolja poslovna knjiga koju sam ikada pročitao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Knjigu autora Johna Brookesa Bill Gates pohvalio je na svom Facebooku.

Nedavno je otkriveno da dva najbogatija Amerikanca, Bill Gates i Warren Buffett, imaju identičan ukus u literaturi. Njihova najomiljenija poslovna knjiga je Business Adventures autora Johna Brookesa.

Pročitajte i ovo Isaac Herzog, predsjednik Izraela Otkrio u intervjuu VIDEO Na tijelu mrtvog borca Hamasa pronađena knjiga Mein Kampf: "Proučavao je Hitlerovu ideologiju da mrzi i ubija Židove" Diplomatski pečat - sasvim osobno Tjedan Sveučilišta u Zagrebu "Diplomatski pečat – sasvim osobno": Knjiga koja govori o putu Hrvatske kroz 130 priča diplomata, političara i profesora

Oni svoje bogatstvo NEĆE ostaviti potomcima, već će ga donirati!

Riječ je o uratku iz 1960-ih za koji je Gates na svojem Facebooku prije nekoliko dana napisao 'Ima li knjiga napisana u 1960-ima što reći o poslu danas? Apsolutno - u stvari to je još uvijek najbolja poslovna knjiga koju sam pročitao.

Bill Gates: Donirat ću svoje bogatstvo, novac mi ne znači ništa

Zašto je to tako? Independent je izvojio nekoliko razloga: proza je izvanredna i čitanje Brooksa predstavlja vrhunski užitak, izvještavanje je nijansirano, a lekcije napisane prije više desetljeća i dalje vrijede.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene