Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispunjenje neobične želje

DJEČAK KOJI JE RASPLAKAO REGIJU Želio je jednu kozu, a dobio daleko više

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak Jasmin Hačkić, iz Bosne i Hercegovine, koji je prije desetak dana dirnuo srca mnogih svojom izjavom, danas je sretan jer mu je ispunjena želja.

Gostujući u emisiji 'Ispuni mi želju', Jasmin je rasplakao i voditeljicu kada je kazao: 'Mene vala ne zanimaju ni bicikla, ni ništa. Ja volim koze jer od njih imam mlijeka svakog jutra, od bicikla nemam nikakve koristi'.

Danas ovaj netipičan 16-godišnjak i njegova obitelj koji žive u skromnim uvjetima u Stuparima kod Kaknja imaju 20-ak koza i jarića pa i jednu ovcu.

'Što da vam kažem. Nema sretnijeg čovjeka od mene. Ljudi dolaze sa svih strana i pomažu. Sada imam toliko koza da sam s ocem i braćom krenuo graditi novu štalu. Ova koju imam je premala', ponosno je kazao Jasmin koji se od koza ne odvaja, prenosi Fokus.ba.
 

Pročitajte i ovo Stipe Ćulum i njegove koze ZAŠTIĆENA ŽIVOTINJA UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Očaj među stočarima: "Ovo je već deseti put ove godine da mi je vuk zaklao koze" Izbor za Miss koza - 4 Miss koze I koze imaju svoju miss: Roška ponijela i pojela titulu najljepše

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene