Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali preko noći

Vlak u snijegu – 400 putnika bilo je više od 15 sati zarobljeno usred ničega

Vlak zapeo u snijegu u Japanu (Screenshot APTN)
Vlak zapeo u snijegu u Japanu (Screenshot APTN)
Aktualno Galerija Vlak zapeo u snijegu u Japanu (Screenshot APTN) Vlak zapeo u snijegu u Japanu (Screenshot APTN) +0 Vlak zapeo u snijegu u Japanu (Screenshot APTN) Galerija 1/2 >>
Više od 400 ljudi ostalo je preko noći, više od 15 sati, zaglavljeno u vlaku koji je morao stati usred ničega zbog velikih nanosa snijega u Japanu.

Japanska željeznička kompanija izvijestila je kako je vlak krenuo iz grada Niigate u 16:25 po lokalnom vremenu u četvrtak, a stao je oko 19 sati jer su nanosi snijega bili preveliki.

Krenuo je tek u petak ujutro u 10:30 sati po lokalnom vremenu. Putnici su ostali u vlaku jer su nadležni zaključili kako bi evakuacija bila riskantna zbog mraka i velikog snijega. U vlaku je radilo grijanje i bilo je struje, no pet putnika nije se osjećalo dobro, pa su došli po njih.

Pročitajte i ovo Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima Potres u Japanu 2011. godine Na današnji dan ''To su stvari koje želim zaboraviti, ali ne mogu'': Godišnjica jednog od najsnažnijih potresa u povijesti

"Osjećam se kao da sam upravo oslobođen nakon što sam bio zarobljen u tom vlaku više od 10 sati", rekao je jedan od putnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene