Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Srbiji

Izmasakrirao ga sjekirom i pokušao mu silovati kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši robijaš sjekirom je ubio 52-godišnjeg muškarca te potom pokušao i silovati njegovu 12-godišnju kćer.

Taj stravičan zločin dogodio se u srpskom selu Vračev Gaj, u noći s nedjelje na ponedjeljak. Djevojčica koju je 27-godišnji Rajko Jovanović pokušao silovati uspjela je pobjeći i u ranim jutarnjim satima sakriti se kod susjeda, kojima je opisala što se dogodilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u SAD-u Bolnica suočena s optužbama: Više od desetljeća ignorirali su liječnika seksualnog zlostavljača jer im je donosio novac Olja Bećković i ulaz u- OŠ Vladislava Ribnikara potresna izjava "Taj je monstrum uletio i prvo ubio moju ljubimicu": Dramatično javljanje djeda djevojčice ubijene u napadu u školi

>> Monstruozno ubojstvo u Srbiji: Ženi odrubili glavu i ostavili je na stolu

Ona je prije toga nekoliko sati ležala pored tijela ubijenog oca, kojeg je svirepi ubojica izmasakrirao sjekirom, prenosi Press.

Nakon ubojstva Jovanović je otišao u obiteljsku kuću u Banatskoj Palanci, uzeo vreću za spavanje i pobjegao. Policija ga je uhitila jučer ujutro, kad se vratio u kuću po hranu.

Jovanović je donedavno bio zatvoru zbog silovanja starice i djeteta s poteškoćama u razvoju. Na slobodu je pušten zbog uzornog ponašanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene