Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši robijaš sjekirom je ubio 52-godišnjeg muškarca te potom pokušao i silovati njegovu 12-godišnju kćer.


Taj stravičan zločin dogodio se u srpskom selu Vračev Gaj, u noći s nedjelje na ponedjeljak. Djevojčica koju je 27-godišnji Rajko Jovanović pokušao silovati uspjela je pobjeći i u ranim jutarnjim satima sakriti se kod susjeda, kojima je opisala što se dogodilo.

Vezani članci Majka nestale djevojčice ''Budi hrabra, pile mamino, vjerujem da možeš izdržati'': Roditelji nestale djevojčice uputili emotivnu poruku kćeri Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Pixsell,Davor Javorović) Izmislila mafijašku likvidaciju kod Novog Sada: Supruga dilera otvorila vrata ljubavniku da joj ubije muža

>> Monstruozno ubojstvo u Srbiji: Ženi odrubili glavu i ostavili je na stolu

Ona je prije toga nekoliko sati ležala pored tijela ubijenog oca, kojeg je svirepi ubojica izmasakrirao sjekirom, prenosi Press.

Nakon ubojstva Jovanović je otišao u obiteljsku kuću u Banatskoj Palanci, uzeo vreću za spavanje i pobjegao. Policija ga je uhitila jučer ujutro, kad se vratio u kuću po hranu.

Jovanović je donedavno bio zatvoru zbog silovanja starice i djeteta s poteškoćama u razvoju. Na slobodu je pušten zbog uzornog ponašanja.