Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opovrgnuli neistinite navode

Iz DS-a stigao odgovor: Tadić ne namjerava kupiti kuću na Visu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska Demokratska stranka priopćila je su svi navodi hrvatskih i srpskih medija o političkim motivima posjeta bivšeg srbijanskog predsjednika i čelnika te stranke Borisa Tadića Hrvatskoj, kao i o smještaju u kojem je boravio potpuno neistinite.

"U cilju točnog informiranja javnosti, obavještavamo da je predsjednik Demokratske stranke Boris Tadić bio u privatnom posjetu u Hrvatskoj, koji je trajao ukupno tri dana", navedeno je u priopćenju.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili"

"Različita nagađanja koja su se pojavila u pojedinim medijima, vezano za smještaj u kojemu je Boris Tadić boravio, politički motivi posjeta, kao i bilo kakvi planovi o kupovini nekretnina u Hrvatskoj potpuno su neistiniti", zaključuje se.

>> EKSKLUZIVNO I Tadić i Milanović bili na Visu: Jesu li se susreli?

Mediji u Srbiji prenijeli su proteklog vikenda nagađanja hrvatskih medija da je Tadić boravio na Visu u kući vrijednoj 850.000 eura, kao i njegovim navodnim planovima da tu kuću kupi. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene