Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Očekujem da bude predsjednica koja će voditi računa o svojoj državi čiji je interes da ima dobre odnose sa Srbijom, rekao je Dačić.


Nakon nedavne izjave Kolinde Grabar-Kitarović kako sve građane Hrvatske smatra Hrvatima, prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić rekao je za televiziju N1 kako ne očekuje od novoizabrane predsjednice da bude hrvatski Vojislav Šešelj.

Slučaj Šešelj: 'Bilo bi najbolje da Grabar Kitarović piše srbijanskom predsjedniku'

Vezani članci Grom, ilustracija Detalji tragedije kod susjeda: Dječaka (14) ubio grom dok je bio u polju - "Imao je strašne ozljede, liječnici ga nisu uspjeli spasiti" Grom, ilustracija Strašna nesreća kod susjeda: Grom ubio dječaka (14) dok je čuvao stoku na livadi, pronašli ga roditelji

'Očekujem da bude predsjednica koja će voditi računa o svojoj državi čiji je interes da ima dobre odnose sa Srbijom. Čestitam Kolindi Grabar-Kitarović na izboru za predsjednicu i nadam se da će raditi na otklanjanju problema i pravljenju dobre atmosfere za suradnju Srbije i Hrvatske. Mi želimo dobre odnose i da ih unapređujemo', rekao je Dačić. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook