Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka Ivice Dačića:

'Očekujem od Grabar-Kitarović da ne bude hrvatski Vojislav Šešelj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očekujem da bude predsjednica koja će voditi računa o svojoj državi čiji je interes da ima dobre odnose sa Srbijom, rekao je Dačić.

Nakon nedavne izjave Kolinde Grabar-Kitarović kako sve građane Hrvatske smatra Hrvatima, prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić rekao je za televiziju N1 kako ne očekuje od novoizabrane predsjednice da bude hrvatski Vojislav Šešelj.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Slučaj Šešelj: 'Bilo bi najbolje da Grabar Kitarović piše srbijanskom predsjedniku'

'Očekujem da bude predsjednica koja će voditi računa o svojoj državi čiji je interes da ima dobre odnose sa Srbijom. Čestitam Kolindi Grabar-Kitarović na izboru za predsjednicu i nadam se da će raditi na otklanjanju problema i pravljenju dobre atmosfere za suradnju Srbije i Hrvatske. Mi želimo dobre odnose i da ih unapređujemo', rekao je Dačić. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene