Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obješen s psećom ogrlicom o željezna ulazna vrata svog noćnog kluba nađen je hrvatski državljanin Dejan Delijević (27) u noći između četvrtka i petka.


Njegova supruga je pozvala hitnu pomoć i policiju kojoj je ispričala svoju verziju događaja, a u koju policija sumnja. 

Vezani članci TikTok Lagala šefu da ima koronu, ali razotkrio ju video koje su objavile prijateljice. Sada joj prijeti otkaz Nenad i Matej Periš Otac Mateja Periša nakon objave snimki nadzornih kamera s ulica Beograda: "To je moj sin, moje nade su sve veće. Ali na snimci iz Save nije on"

Dejan, vlasnik noćnog kluba "Magic Nuar" za zamjene parova, koji se nalazi u predgrađu Manotove, nađen je obješen, a njegova je supruga policiji ispričala slučajnost tragičnog događaja. 

Prema njezinoj izjavi, Dejan je pokušao preskočiti željezna vrata, jer je zaboravio ključeve, te se tom prilikom vjerojatno skliznuo i objesio. Oko vrata je, prema toj verziji, imao ogrlicu za pse koja je zapela za vrh željeznih vratiju. Dejanova supruga je pozvala hitnu pomoć poslije jedan sat u noći između četvrtka i petka, a liječnik sudske medicine potvrdio je da je smrt nastupila uslijed gušenja. Istraga mora utvrditi kako se objesio, ili tko ga je objesio. Na ulazu u taj privatni noćni klub za zamijene parova nađene su i mrlje krvi. 

Club privè "Magic Nuar" nalazi se u Ulici Puglia u mjestu Bigarello, zapravo predgrađu Mantove, oko 6 km od centra. Mrlje krvi na ulazu u klub su okrugle, kao one koje kapaju iz nosa. Istraga će utvrditi je li krv Dejanova. 

"Magic Nuar" je otvoren u veljači 2007. i svojim članovima (ulaz nije dopušten svima već samo članovima) nudi razne zabave. U četvrtak u noći klub je trebao biti zatvoren, ali prema porukama pronađenima na blogu "Magic Nuara" ipak su se trebali sastati neki parovi. 

Policija je otkrila kako je pred ulazom u klub bilo više osoba, te ih sada nastoji identificirati. Isto tako sumnja se u verziju događaja koju je iznijela Dejanova supruga. Željezna vrata su visoka samo metar i pol i odvijanje događaja prema njezinu opisu bilo bi vrlo teško. Jedna od pretpostavki je da je Dejan ubijen možda zbog neke osvete. 

Gotovo je nevjerojatno da je mogao ostati obješen slijedom neke erotske igre u kojoj se pretjeralo. Dejan ima normalnu dozvolu boravka i do sada, prema prvim podacima istrage, nije imao nikakvih problema s policijom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju