Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uslijedio šok

"Molim vas, nemojte se bojati": Ispred dječjeg doma nepoznata osoba ostavila kovčeg opasan lancima

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ispred dječjeg doma u Poljskoj nepoznata osoba ostavila je kovčeg opasan lancima. Uprava doma i lokalna redakcija obaviještene su o šifri lokota, a kada ga je policija otvorila, uslijedio je šok.

"Molim vas, nemojte se bojati. Paket je donacija, ništa opasno", glasio je natpis na metalnom kovčegu ostavljenom u subotu ujutro ispred dječjeg doma u poljskom gradiću Długieu kod Krosna.

Tajanstvena osoba nazvala je lokalnu redakciju i dala šifru za otključavanje kovčega - 7777. Novinari nisu znali što se dogodilo u Długieu, ali je uprava ustanove potvrdila da se ispred njezinih vrata zapravo nalazi predmet.

Pročitajte i ovo Indija Mijenjaju živote Najljepša priča danas: Djeca beskućnici vode svoje novine iako su nepismeni, ali našli su način da iznesu svoje priče

Nakon što su ga otvorili, policijski službenici i osoblje ustanove unutra su pronašli 100.000 poljskih zlota (oko 22.600 eura) i puno slatkiša, prenosi Polsat News.

Škrinju neobičnog sadržaja donijela je nepoznata osoba u subotu oko 7 sati ujutro. Tajanstvenog posjetitelja primijetio je odgajatelj u ustanovi, no kada je otišao i htio porazgovarati s pridošlicom, on se udaljio.

Pročitajte i ovo Sinjsko rodilište, ilustracija - 3 Rodilište pred gašenjem Zašto se sinjska djeca rađaju u - Splitu? "To je izravan udar na tradiciju, na identitet i naše korijene"

Metalni predmet bio je pričvršćen lancem i kombiniranim lokotom. O situaciji su obaviješteni policija i uprava Dječjeg doma jer se nije znalo ima li, suprotno uvjeravanjima, unutra nešto što bi moglo biti opasno. Kovčeg je stoga otvorio jedan od policajaca pozvanih na mjesto događaja. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene