Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplatilo mu se poštenje

Beskućnik ženi vratio prsten, ona za njega skupila 130.000 dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskućnik kojem je jedna žena zabunom dala dijamantni prsten umjesto novčića, sačuvao ga je i bez oklijevanja ga vratio što mu se kasnije isplatilo.

Dok je Sarah Darling iz Kansas Cityja beskućniku Billyju Rayju Harrisu u zdjelicu ubacivala novac, u nju je upao i njezin zaručnički dijamantni prsten. Prsten je završio u novčaniku jer joj je, kako je objasnila, smetao na prstu. A kada je iz novčanika uzimala kovanice koje je dala beskućniku, nije ne primijetila da je s njima uzela i prsten.

>>
Beskućnik vratio dijamantni prsten koji je slučajno dobio!

Da joj nedostaje primijetila je tek sljedeći dan te se vratila beskućniku. Billy je odmah izvadio prsten i vratio joj ga, a to mu se i isplatilo. Naime, Sarah i njezin suprug su, kako bi mu iskazali zahvalnost, pokrenuli kampanju na stranici giveforward.com putem koje prikupljaju novac za pomoć Billyju, piše CNN.

Kroz nešto više od tjedan dana uplaćeno je više od 5.000 donacija te je prikupljeno gotovo 130.000 dolara. Bill, Sarahin suprug, otišao je do Billyja kako bi ga obavijestio o kampanji, a usput mu je pomogao popraviti i bicikl.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Izbori su sve bliže Političke stranke objavile financije: Nekima je baš dobro išlo Ilustracija Ukrao bager, tražio zlato U gradskom parku napravio kolibu s kaminom i trakom za trčanje, građani uznemireni: "To je tempirana bomba"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene