Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beskućnik kojem je jedna žena zabunom dala dijamantni prsten umjesto novčića, sačuvao ga je i bez oklijevanja ga vratio.


Dok je Sarah Darling iz Kansas Cityja beskućniku Billyju Rayju Harrisu u zdjelicu ubacivala novac u nju je upao i njezin zaručnički dijamantni prsten, piše The Lookout.

Vezani članci Kovanice, ilustracija Kako i gdje zamijeniti kovanice za novčanice? Slika nije dostupna Slavni par se zaručio?

Prsten je završio u novčaniku jer joj je, kako je objasnila, smetao na prstu. A kada je iz novčanika uzimala kovanice koje je dala beskućniku, nije ne primijetila da je s njima uzela i prsten. Da joj nedostaje primijetila je tek sljedeći dan te se vratila beskućniku.

>> Imao više od 100 milijuna kuna, a umro kao beskućnik!

'Kad sam primijetio prsten u kutijici, odmah sam vidio da nije lažan i da je skup', rekao je Harris. Vrijedan predmet nije unovčio nego je čekao da se žena vrati. Kada mu je rekla da je zabunom s novčićima ubacili prsten, Sarah kaže, da nije vjerovala da će ga dobiti natrag.

No, Billy uopće nije ni oklijevao, već je prsten izvadio i vratio joj ga. 'To mi se činilo poput čuda. Mislila sam da ga više nikada neće vidjeti', rekla je Sarah. Nakon što joj je vratio prsten, Billy je od nje dobio sav novac koji je u tom trenutku imala u novčaniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook