Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JEZIVA PRIJETNJA

ISIS Cameronu poručio da je imbecil i da slijedi novi teroristički napad na Britaniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osoba s britanskim naglaskom prijeti Velikoj Britaniji terorističkim napadima, u novom ISIS-ovom videu egzekucije na kojem se vidi ubojstvo pet osoba.

Zarobljenici terorističke skupine, obučeni u narančasta odijela, snimljeni su kako na arapskom priznaju da su špijunirali za britansku tajnu službu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojska odnijela tijelo Amerika izvela novi zračni napad u Siriji, ubijen dužnosnik Islamske države: "Ljudi su mislili da je bio pastir" Slika nije dostupna Učestale borbe Islamska država u Iraku ponovno jača. "Vrlo su sofisticirani. Oni su sada kao Al-Kaida na steroidima"

Na snimci se vidi kako jedan od egzekutora prijeti britanskom premijeru Davidu Cameronu prije nego su meci ispaljeni zarobljenicima u potiljak.

Iza svakog pogubljenika stajao je po jedan maskirani egzekutor, a jedan od njih je britanskim naglaskom kazao: 'Ovo je poruka Davidu Cameronu, robu Bijele kuće, židovska mazga.'

U sljedećih deset minuta Camerona je nazvao imbecilom te poručio da će Cameronova djeca platiti za njegova djela.

Egzekutor je kazao kako je britanska Vlada napustila zarobljenike. Na kraju videa može se čuti djecu kako na britanskom naglasku govore: 'Ubit ćemo nevjernike'.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene