Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poletjelo šest projektila

Iran raketirao Siriju, tvrde da su ubili odgovorne za napad na vojnu paradu u Ahvazu

Iranske rakete (Foto: Arhiva/AFP)
Iranske rakete (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP
Iran je na položaje militanata u istočnoj Siriji lansirao više raketa opravdavajući napad kao odgovor na pojedince povezane s napadom na vojnu paradu 22. rujna u Ahvazu.

Ukupno šest balističkih raketa lansirano je iz Kermanšaha u Iranu i pogodile su svoje ciljeve u oblasti Al Bukmal na istoku Sirije, izvijestila je IRNA, a prenosi CNN. Istovremeno je sedam vojnih dronova raketiralo isto područje.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

Neke od raketa ispaljenih na položaje militanata u Siriji imale su na sebi natpise "Smrt Americi", "Smrt Izraelu" i "Smrt Saudijskoj Arabiji", izvjestio je iranski Fars.

Iranski državni mediji izvjestili su i da je u tom napadu ranjeno ili ubijeno više osoba odgovornih za napad na vojnu paradu u Ahvazu, u kojem je ubijeno 29, a ranjeno 70 osoba, među kojima su bili i civili.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene