Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarobljeni među ostacima

Indonezijski spasioci tragaju za tijelima nakon nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijski spasioci nastoje iz olupine srušenoga vojnog zrakoplova izvući još tijela, nakon jučerašnje zrakoplovne nesreće na istočnoj Javi u kojoj je, prema posljednjim podacima poginulo više od 100 ljudi, izvijestili su dužnosnici.

C-130 Hercules, u kojemu se nalazilo vojno osoblje s obiteljima, pao je na nekoliko kuća na tlu, prepolovio se i zapalio. Glasnogovornik vojnih zračnih snaga Bambang Sulistyo izjavio je da je poginula 101 osoba, među kojima i dvije osobe na tlu, a 15 ih je ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Heather Mack Dugo će biti iza rešetaka Zbog nasljedstva vrijednog 1,3 milijuna eura ubila majku i sakrila njeno tijelo u prtljažnik Sudar prigradskih vlakova u Indoneziji Uzrok nesreće nije poznat VIDEO Sudar vlakova u Indoneziji: Ima mrtvih i ranjenih, spasioci tragaju za preživjelima

>> VIDEO: Vojni zrakoplov pao na kuće, najmanje 97 poginulih

'Pretpostavljamo da je među ostacima zrakoplova ostalo zarobljeno još tijela', rekao je glasnogovornik dodajući kako se, prema zadnjim podacima u zrakoplovu nalazilo 112 osoba, a ne 110 kako je prethodno objavljeno. Vlasti pretpostavljaju da bi broj putnika u zrakoplovu mogao biti i veći, s obzirom na to da se u indonezijskom prenapučenom zrakoplovnom sustavu putnici često ne evidentiraju. Uzrok nesreće još nije poznat. Vremenski uvjeti bili su dobri.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene