Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjevi u zračnoj luci

Indija: Stanje pripravnosti zbog novih prijetnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zračne luke u Indiji su proglasile stanje visoke pripravnosti nakon upozorenja na mogućnost napada, a snage sigurnosti su preplavile međunarodnu zračnu luku u New Delhiju nakon što je odjeknuo zvuk pucnjeva iz vatrenog oružja, rekla je policija.

Glasnogovornik policije Rajan Bhagat je rekao da izgleda kako je ispaljeno nekoliko pucnjeva ali da nitko nije viđen kako puca. 'To nije teroristički incident. Nitko nije ubijen... Nije bilo napada na zračnu luku', rekao je.

Pročitajte i ovo Joe Biden nakon smrti vojnika Više od 30 ljudi poginulo u osvetničkim napadima SAD-a, čekaju se idući koraci: "Ovo je početak našeg odgovora" Američki borbeni zrakoplov oglasio se Biden Amerikanci počeli osvetničke napade na militante u Iraku i Siriji, pristižu prve vijesti o poginulima i ranjenima

>> Rice doputovala u Indiju

U prvim izvješćima BBC-a navodilo se da je osiguranje zračne luke ubilo šestero napadača no u kasnijim je izvješćima BBC opovrgnuo da je bilo tko ozlijeđen.

Uzbuna u zračnim lukama u četvrtak objavljena je i u tri velike zračne luke, u New Delhiju, Banglaoreu i Chennaiju, zbog upozorenja na moguće napade iz zraka. Nisu objavljene dodatne pojedinosti o prijetnji ali su mjere sigurnosti pojačane u cijeloj Indiji.

'To je upozorenje koje smo dobili. Spremni smo kao i inače', rekao je novinarima zapovjednik indijskih zračnih snaga Fali Homi Major.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene