Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Status osiguranja

IMATE DVOJBE? HITNO SE JAVITE HZZO poziva osiguranike koji su primili račune od KBC-a Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) je u četvrtak pozvao osiguranike koji su primili račune od KBC-a Zagreb da mu se jave ako imaju bilo kakve dvojbe te da provjere status osiguranja u vrijeme korištenja zdravstvene zaštite.

Posljednjih dana javlja se sve više osiguranika na svim lokacijama HZZO-a, telefonski i osobno, s opomenama za plaćanje računa koje im je poslalo jedno odvjetničko društvo u ime KBC-a Zagreb. HZZO napominje kako nije bio upoznat sa slanjem spomenutih opomena.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Zagreb "Ministre Berošu, možete li mi objasniti zašto...": Suprug nestale žene koja je pronađena bez svijesti poslao ljutitu poruku KBC Zagreb Što s pacijentima? Najveća zagrebačka bolnica odgađa preglede i operacije zbog izbora

HZZO je utvrdio kako je u mnogobrojnim slučajevima riječ o osiguranicima koji su u vrijeme za koje im se ispostavio račun bili uredno zdravstveno osigurani te da im vrijede police dopunskoga zdravstvenog osiguranja ili da je riječ o osobama koje nisu bile obvezne sudjelovati u plaćanju, poput djece.

100-TINJAK ŽENA SUTRA DOBIVA LIJEK HZZO osigurao 14 mil. kn za 'pametno liječenje'

HZZO je prema ugovornom partneru poduzeo odgovarajuće mjere, a osigurane osobe poziva da mu se hitno jave radi provjere statusa osiguranja u vrijeme korištenja zdravstvene zaštite, stoji u propćenju Službe za odnose s javnošću HZZO-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene