Čitatelji su nam poslali fotografije na kojima se vidi kako jedan mladić iz Podgorice postupa sa svojim psom.


'Idem do smrti, a ti se pojavi', 'Nije opasan nego je ubojica' samo su neki od komentara pored izmučenog psa na fotografijama koje je na Facebook stavio Anel Babić iz Podgorice u Crnoj Gori.

Vezani članci Pronađena teško ozlijeđena kujica pekinezera (Foto: Udruga Smiješak za dom) - 3 Stručnjaci o strahoti u Zaprešiću: "Mogao bi biti ljudski faktor... Ovakve ozljede nije nanijela životinja" Učionica (Foto: Guliver/Thinkstock) Učenica u Podgorici pjevala "Čavoglave", pisala "Marš, Srbi", a jednoj kolegici zaprijetila je nožem

Čitatelji su nas upozorili na ove fotografije pa smo ih pronašli na Facebooku, što i nije bio neki problem s obzirom da je profil dotičnog mladića otvoren za javnost. Kao da ga nije briga što, osim njegovih 458 prijatelja, fotografije mučenja mogu vidjeti i svi ostali.

Poznato je da se ilegalne borbe pasa odvijaju na tajnim lokacijama u Hrvatskoj i BiH, a čini se da ovakvo zarađivanje na izmučenim životinjama nije neuobičajeno i u ostalim susjednim zemljama.

Ukoliko naiđete na fotografije sličnog mučenja životinja i želite upozoriti na njih pošaljite nam ih, s najvažnijim informacijama, na moj.report@novatv.hr s naslovom MUČENJE ŽIVOTINJA.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.