Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašno

Hvale se mučenjem pasa Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitatelji su nam poslali fotografije na kojima se vidi kako jedan mladić iz Podgorice postupa sa svojim psom.

'Idem do smrti, a ti se pojavi', 'Nije opasan nego je ubojica' samo su neki od komentara pored izmučenog psa na fotografijama koje je na Facebook stavio Anel Babić iz Podgorice u Crnoj Gori.

Pročitajte i ovo Ilustracija kaznena prijava Strava na jugu Hrvatske: Nerviralo ga lajanje tuđeg psa pa ga je držao za vrat i utopio u kanalu Krave na ispaši Proveden očevid Drama kod Benkovca: Iz za sada nepoznatog razloga 49-godišnjak napao četiri krave te ih ranio

Čitatelji su nas upozorili na ove fotografije pa smo ih pronašli na Facebooku, što i nije bio neki problem s obzirom da je profil dotičnog mladića otvoren za javnost. Kao da ga nije briga što, osim njegovih 458 prijatelja, fotografije mučenja mogu vidjeti i svi ostali.

Poznato je da se ilegalne borbe pasa odvijaju na tajnim lokacijama u Hrvatskoj i BiH, a čini se da ovakvo zarađivanje na izmučenim životinjama nije neuobičajeno i u ostalim susjednim zemljama.

Ukoliko naiđete na fotografije sličnog mučenja životinja i želite upozoriti na njih pošaljite nam ih, s najvažnijim informacijama, na moj.report@novatv.hr s naslovom MUČENJE ŽIVOTINJA.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene