Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOLIJALI LOPOVI

Hrvatska banda kradljivaca uhićena u Španjolskoj: Žene su provaljivale, a muškarci čuvali stražu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukupno deset osoba, tri žene i sedam muškaraca, uhitila je španjolska policija u gradovima Torrevieja i Malaga pod sumnjom da su izvršile velik broj provala.

Španjolska nacionalna policija objavila je da je baza bande provalnika, među kojima su mnogi bili Hrvati, bila u Torrevieji, ali da su djelovali u španjolskim regijama Alicante, Almeria, Murcija, Malaga i Valladolid, piše Rtnnewspaper.com.

Pročitajte i ovo Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Žene su provaljivale, a muškarci tražili nekretnine u koje će provaliti i držali im stražu. Nadalje, diljem gradova imali su različita vozila za bijeg.

Tijekom racije stana koji su koristili policija je uhitila sedam ljudi te pronašla velike količine ukradenog nakita i drugih otuđenih stvari. Još troje pripadnika banke uhićeno je u Malagi, i to na djelu, dok su provaljivali u jedan apartman.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene