Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ukupno deset osoba, tri žene i sedam muškaraca, uhitila je španjolska policija u gradovima Torrevieja i Malaga pod sumnjom da su izvršile velik broj provala.


Španjolska nacionalna policija objavila je da je baza bande provalnika, među kojima su mnogi bili Hrvati, bila u Torrevieji, ali da su djelovali u španjolskim regijama Alicante, Almeria, Murcija, Malaga i Valladolid, piše Rtnnewspaper.com.

Vezani članci Vulkan na La Palmi VIDEO Erumpirao vulkan na španjolskom otočju, popularnom turističkom odredištu. Evakuiran dio stanovništva La Palme Pripreme za popis stanovništva - 5 Policija upozorava građane: Već su se pojavili lažni popisivači stanovništva, prave ćete ovako prepoznati

Žene su provaljivale, a muškarci tražili nekretnine u koje će provaliti i držali im stražu. Nadalje, diljem gradova imali su različita vozila za bijeg.

Tijekom racije stana koji su koristili policija je uhitila sedam ljudi te pronašla velike količine ukradenog nakita i drugih otuđenih stvari. Još troje pripadnika banke uhićeno je u Malagi, i to na djelu, dok su provaljivali u jedan apartman.