Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Holivudski scenarij

Jedan detalj posebno 'bode u oči' u slučaju otmice 2-godišnje Maše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obrazloženje otmice dvogodišnje djevojčice doista je nevjerojatno. A zanimljiv je i jedan detalj na kojega su istražitelji naišli tijekom istrage.

Dvogodišnja Maša se u petak našla u središtu goleme potrage nakon što su je iz majčinih ruku oteli muškarac i dvije žene u bijelom BMW-u francuskih registarskih oznaka. Djevojčica je pronađena, otmičari su uhićeni, no postavlja se pitanje što su otmičari namjeravali s djevojčicom.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći"

Poznato je kako je za nju već postojala krivotvorena putovnica, a prema pisanju Telegrafa, cijela priča pomalo dobiva oblike holivudskog scenarija.

Prema riječima Telegrafovog izvora, francuska policija upala je u stan žene koja je bila među otmičarima u bijelom BMW-u te u njemu zatekla djevojčicu koja nevjerojatno liči 2-godišnjoj Maši. Radi se o kćeri jedne otmičarke.

Nakon strašnog incidenta u Srbiji otac primio kćerku: 'Gdje si srećo moja, gdje si ti, je li?'

Ta otmičarka navodno je u velikim obiteljskim problemima, u brakorazvodnoj parnici suprug joj je pokušao oduzeti dijete, a ona je, u želji da dokaže kako on nije biološki otac njenog djeteta preko interneta našla djevojčicu koja liči na njenu kćer.

Odlučili su je oteti i izvesti iz zemlje na putovnicu otmičarkinog pravog djeteta. Tada bi joj uzeli DNK i na sudu dokazali kako suprug otmičarke nije djetetov pravi otac. To bi, navodno, upalilo jer je otac djevojčicu vidio samo jednom u životu.

Otmičari su izjavili kako bi Mašu, nakon svega toga, vratili njezinim roditeljima.

Svi otmičari su u obiteljskom srodstvu - radi se o majci spomenutog djeteta te njenim roditeljima. Srpski Blic piše o jednom zanimljivom detalju koji je dio ovog slučaja. Naime, Mašini roditelji govore francuski jezik.

Tragom toga, neizostavno se nameće pitanje je li ovdje internet poslužio kao odlično mjesto za pronalaženje žrtve i prikupljanja informacija o njoj na temelju kojih je donesen zaključak kako je to savršena osoba za svrhe otmičara.

Službeno očitovanje srbijanske i francuske policije još se čeka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene