Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je podigao tužbu od 10 milijuna dolara protiv televizijske postaje koja je emitirala prizor na kojem se vidi kako spava na baseball utakmici, Andrew Rector nije utišao 'hejtere', već upravo suprotno.


Ni šest mjeseci nakon snimke koja je izazvala ruganje na društvenim mrežama, Andrewu Rectoru, koji je zaspao na baseballaskoj utakmici i tako postao predmet nacionalne sprdnje, nije ništa lakše.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić podignula tužbu protiv prevaranata koji su ju iskoristili za lažnu reklamu: "Žao mi je žena..." Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića - 2 HDZ optužuje Milanovića za retoričko nasilje na debati, a predsjedničin savjetnik vikao je na njega

Dapače, tek nakon što je podigao višemilijunsku tužbu protiv televizije koja je emitirala prizor usnulog njega, komentari 'hejtera' na internetu još su aktualniji.

VIDEO Podigao tužbu od 10 milijuna dolara jer je zaspao tijekom utakmice

Izgleda kao da se svekolika američka javnost natječe tko će žešće uvrijediti osobu kojoj je jedini propust bio to što je pokleknuo pred umorom i na utakmici 'ubio oko'.

Podsjetimo, nemili događaj za 26-godišnjeg Andrewa dogodio se u travnju na utakmici New York Yankeesa i Boston Red Soxa.

Kamere su ga snimile, a komentatori nisu odoljeli reći nešto o prizoru koji je krasio veliki ekran na stadionu. 'Ovo nije mjesto gdje ćeš spavati', rekli su kroz smijeh i potaknuli 45 tisuća navijača da ustanu, naprave ovacije i tako ga probude.

Očito je nakon toga dobio ponude mnogih odvjetnika, koji su ga savjetima potaknuli da reagira zbog ovog događaja, što je Rector i učinio te zatražio putem tužbe deset milijuna dolara zbog emocionalnog stresa koji je pretrpio zbog tog događaja.

Međutim, čini se kako je razina emocionalnog stresa samo rasla jer uvredljivi komentari ne jenjavaju.

 

U međuvremenu, sutkinja Julia Rodriguez odbacila je njegovu tužbu budući da su uvredljivi komentari koje su odvjetnici prezentirali pred sudom bili objavljeni na internetu od strane raznih korisnika, ali ne i komentatora američke televizije na kojoj je objavljen prizor usnulog Andrewa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook