Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice BiH pozvalo je na sjednici na ustavne promjene u zemlji ističući kako bi se pojednostavljenjem unutarnje ustavne strukture zemlje stvorili uvjeti i za manju javnu potrošnju i veća strana ulaganja.


'Smatramo kako je stvaranje pozitivne političke klime jedan od ključnih uvjeta za ulaganje u BiH te stoga inzistiramo na ustavnoj reformi u BiH', priopćeno je iz HDZ-a BiH nakon sjednice predsjedništva.

Vezani članci Josip Mataija - 2 Šef prometnih policajaca ima poruku za vozače romobila: "U početku se ne moraju bojati..." Police u trgovinama Nema krize? Unatoč inflaciji i dalje iz mjeseca u mjesec sve više trošimo

Stranka je pozvala na provedbu mjera smanjenja javne potrošnje u svrhu ublažavanja posljedica gospodarske krize što ih je usvojilo Fiskalno vijeće BiH. HDZ BiH pridaje posebnu važnost izgradnji prometnog koridora Vc kroz Bosnu i Hercegovinu na čitavoj predviđenoj trasi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju