Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hamas prijeti preuzimanjem kontrole nad zapadnom obalom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od čelnika Hamasa, član najradikalnijeg krila pokreta zaprijetio je da će svrgnuti palestinskog predsjednika Mahmuda Abasa.

Obećao je da će se islamistički aktivisti još ove jeseni moliti u zapovjedništvu palestinske samouprave u Ramallahi, na Zapadnoj obali

Pročitajte i ovo Ismail Hanija Zračni napad Izraelci ubili tri sina i unuke šefa Hamasa u Gazi, on poslao važnu poruku Instalacija s fotografijama ljudi koje su oteli hamasovci ispred Teddy Stadiuma iz minute u minutu FOTO/VIDEO Svjetske sile vode tihi rat zbog sukoba na Bliskom istoku, a nedužni civili stradavaju: "Situacija u Gazi je jako, jako loša"

'Ranije smo govorili da ćemo se moliti u Muntadi (bivše sjedište vlade Mahmuda Abasa) i to smo učinili. Danas izjavljujemo da ćemo se ove jeseni moliti u muqati' (Abasov stožer Ramalli), rekao je Nizar Rayane na skupu u Jabaliyi, na sjeveru pojasa Gaze.

'Abas će pasti kao što ujesen pada lišće', dodao je pred više stotina pobornika i obećao nastavak borbe protiv Izraela, koji je počeo primjenjivati sankcije na Pojas Gaze kao odgovor na raketne napade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene