Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Europska središnjica globalnog internetskog diva Google smještena u irskom Dublinu, oglasila je natječaj za stalni posao, u kojemu traže visokoobrazovanog menadžera savršenog zanja engleskog, slovenskog, hrvatskog i srpskog jezika.


'Sreća milijuna naših oglašivača i nas čini sretnima!', piše, među ostalim, u natječaju za stalni posao prodajnog menadžera u jednoj od financijski najjačih globalnih korporacija Googleu.

>>Suosnivač MOĆNOG GOOGLEA stigao s njihovim IZUMOM!

Vezani članci Motor iz ruske nuklearke u Hrvatkoj na remontu (Foto: Borna Filic/Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Cijeli posao s održavanjem motora koje je dovezao Antonov mogao je propasti zbog hrvatske birokracije Slika nije dostupna Tko je djevojka koja bi radila za ''svog Bandića": Htjela biti Miss Zagreba, u Beogradu ganjala pjevačku karijeru

Pa, imate li potrebne kvalifikacije, s posebnim naglaskom na savršeno vladanje engleskim, slovenskim, hrvatskim i srpskim jezikom u govoru i pismu - možda je ovaj Google oglas za posao ostvarenje svih vaših poslovnih snova!

Budući će Googlerov zaposlenik biti smješten u jedinstvenim uredima te korporacije u europskoj središnjici smještenoj u Irskoj. Tamo jednog od sretnika očekuju 'googleri' iz čak 65 zemalja svijeta, koji se iz Dublina brinu za prodaju i posao na području Europe, Srednjeg Istoka i Afrike. Požurite! 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook