Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavni makro na slobodi

Srbija: Liste poziva i imena otkrivaju mrežu elitne prostitucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mihajlo M., koji se tereti za organizaciju elitne prostitucije u Beogradu, nije saslušan kao osumnjičeni niti je u pritvoru, javlja Blic. Radi se o velikoj aferi u kojoj policija otkriva i imena klijenata.

'Mihajla M. će u tužilaštvu saslušati u narednih desetak dana, kad policija, kako se očekuje, podnese kaznenu prijavu nakon vještačenja njegovih računala i ispisa telefonskih poziva s brojeva koji su nađeni u računalima', kažu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, javlja Blic.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Telefonski pozivi i imena bi mogli otkriti i širu mrežu organizirane prostitucije u Srbiji. Osumnjičeni Mihajlo M., kako doznaje Blic, otkriven je slučajno, kad su ga krajem studenog zaustavili prometni policajci. 'Policajac je tada u automobilu primjetio nekoliko laptopa i Mihajlo je zbog toga zadržan. Provjerom je otkriveno da su u laptopima brojevi telefona devojaka po nadimcima, ali i cjenik te zarade', otkrio je izvor Blica.

AFERA U SRBIJI: Uhićen svodnik elitnih prostitutki, otkrivena imena klijenata

Tako je otkriveno prvih pet devojaka i one su privedene u petak te su u nadležnosti prekršajnih sudova. No tu nije kraj jer se očekuje da će uskoro biti otkriveno još djevojaka koje su radile kao prostitutke. Očekuje se da će biti privedeno još nekoliko djevojaka koje su radile kao prostituke. 'Nije postojao nikakav vid reklame, kao u drugim slučajevima gdje se prostitutke predstavljaju kao plesačice ili maserke. Rađeno je isključivo po preporuci', kaže izvor Blica.

Među do sada osumnjičenim djevojkama je i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro. 'Nisu imali osnove da me drže ni 48 sati. Zato je presuda i pala. Ne znam ja te termine. U policiji su me zadržali zbog mog dugog jezika. Naravno da nisam kriva i nemaju nikakve dokaze. Nemam što više da komentiram i dosta se o tome pisalo. Postoje važnije stvari. Ovo mi se prvi put događa, možda mi netko namješta', rekla je Živanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene