Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okružen obitelji

George Bush stariji na intenzivnoj njezi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki predsjednik George Bush stariji (88) nalazi se na odjelu intenzivne njege bolnice u Houstonu, te je u 'čuvanom stanju', izjavio je obiteljski glasnogovornik Jim McGrath.

"Predsjednik je u svjesnom stanju i komunicira s liječničkim osobljem, te je okružen obitelji", objavio je glasnogovornik obitelji Bush Jim McGrath u priopćenju za javnost dodavši kako je George Bush stariji prebačen na odjel intenzivne njege još u nedjelju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jako opasno Žena umrla, a 12 ljudi u bolnici nakon što su jeli sardine u omiljenom turističkom restoranu Danijel Škvorc Na rubu smrti Probudio se i nije mogao hodati, a onda je započela njegova borba za život: "Razmišljao sam hoću li se sutra probuditi"

>> George Bush stariji zbog bronhitisa završio u bolnici

Bush je prvotno hospitaliziran 7. studenoga zbog bronhitisa i pušten je iz bolnice 19. studenoga, ali je nakon četiri dana ponovno primljen u bolnicu jer mu se pogoršao kašalj.

Bush stariji je dužnost američkog predsjednika obnašao od 1989. do 1993. godine, a prethodno je osam godina bio potpredsjednik u vrijeme predsjednikovanja Ronalda Reagana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene