Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječi se u Houstonu

George Bush stariji zbog bronhitisa završio u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Problemi s bronhitisom odveli su nekadašnjeg američkog predsjednika Georgea Busha starijeg u bolnicu. Na liječenju je već tjedan dana, a za 72 sata bi trebao izaći van.

Bivši američki predsjednik George H.W. Bush nalazi se u bolnici u Houstonu zbog komplikacija povezanih s bronhitisom, ali je u stabilnom stanju, priopćila je u četvrtak bolnica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok

>> Dinastija se nastavlja: U politiku ušao George P. Bush

"Predsjednik Bush je u više navrata boravio u bolnici Methodist u teksaškom Medicinskom centu zbog komplikacija vezanih uz bronhitis. U stabilnom je stanju i očekuje se da će biti pušten unutar 72 sata", priopćeno je iz Bushevog ureda.

Houston Chronicle je izvjestio da se 88-godišnji Bush u bolnici nalazi posljednjih tjedan dana.

Bush, republikanac, bio je 41. američki predsjednik koji je dužnost preuzeo 1989. godine. Otac također bivšeg predsjednika Georgea W. Busha bio je i kongresnik, veleposlanik u UN-u, izaslanik u Kini, direktor CIA-e i potpredsjednik u dva mandata Ronalda Reagana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene