Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Libijski čelnik Moamer Gadafi upozorio je u audioporuci objavljenoj na televiziji da će NATO pretrpjeti poraz i da neće moći natjerati njegov režim da bilo što mijenja u Libiji.


'Pobijedit ćemo, svakako ćemo pobijediti NATO', rekao je libijski čelnik. 'Odlučili smo da ništa nećemo mijenjati u svojoj zemlji, osim ako to ne bi bilo po našoj želji i daleko od zrakoplova Saveza', dodao je.

Vezani članci Ivana Petrović u studiju Dnevnika Nove TV - 1 Komentar Ivane Petrović o samitu NATO-a: "Trebalo je pregristi sve antagonizme i sve tragikomične uvrede, jer ovo je država, a ne feud koji su nekom mama i tata ostavili u nasljeđe" Branko Bačić, predsjednik Klub zastupnika HDZ-a u Saboru Bačić nakon Predsjedništva HDZ-a izašao pred medije, odgovorio zašto nema šefa: "Sigurno ćete ga to moći pitati"

'Pružamo otpor, borimo se, ako dođu na kopno, čekat ćemo ih, ali to su kukavice, neće se odvažiti', zaprijetio je misleći na snage NATO-a koji od konca ožujka zapovijeda vojnom operacijom zračnih napada po UN-ovu mandatu. Pukovnik Gadafi pozvao je Libijce da se pripreme za oslobađanje zemlje: 'Pripremite se, muškarci i žene, da oslobodite čitavu Libiju'. (Hina)