Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedaleko od Beča

Fritzl prevezen u zatvor u kojem će služiti kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijanac Josef Fritzl koji je sredinom ožujka osuđen na kaznu doživotnog zatvora zbog toga što je svoju kćer 24 godine držao zatočenu u podrumu i spolno je zlostavljao, prevezen je u srijedu u zatvor pokraj Beča u kojemu će služiti kaznu, objavila je pravosudna uprava.

Fritzl, star 74 godine, prevezen je u zatvor Stein u mjestu Krems-an-der-Donau, 50 km zapadno od Beča, gdje će služiti kaznu, po istom izvoru. Suci su se pri izboru te kaznionice, najveće u Austriji, s 805 mjesta, vodili činjenicom da ona ima bolnički odjel, 'što bi moglo biti važno s obzirom na visoku dob' zatočenika, rekao je upravitelj kaznionice Karl Drexler.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrijeme darivanja Fritzl će za Božić imati pravu malu gozbu Slika nije dostupna Argentinac još veći monstrum Gori od Fritzla: 30 godina silovao kćer, rodila mu desetero djece

>> Fritzl nakon presude pod nadzorom kako ne bi počinio samoubojstvo

Usto, organizacija tog zatvora najbolje odgovara zaštiti incestuoznog oca od možebitnih napada drugih zatočenika, dodao je. Fritzl će boraviti u odjelu s još 44 zatvorenika, s ćelijama za jednu i za dvije osobe, namijenjenom zločincima koji su ocijenjeni kao devijantni, ali su odgovorni za svoje postupke. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene