Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Josef Fritzl, austrijski monstrum koji je kćer Elizabeth držao 24 godine u zatočeništvu te je silovao i napravio joj šestero djece, imat će pravu zatvorsku gozbu za Božić.


Za Božić će imati pogodnosti u zatvoru pa će tako na Badnjak dobiti za obrok ribu i krumpir salatu, a bit će mu dopušteno i gledanje TV-a dan prije Božića u popodnevnim satima. Moći će prisustvovati i crkvenoj službi za zatvorenike, ali ni to nije sve. Na sam Božić, moći će spavati sat vremena duže, do osam ujutro, nakon čega će dobiti doručak s pecivom, maslacem i pekmezom, a za ručak piletinu s rižom i zelenu salatu, piše Daily Mail.

Vezani članci Austrijska policija Neočekivan rasplet drame na aerodromu u Beču: ''Stvorila se niotkuda u roza papučama'' Slika nije dostupna 'Nisam čudovište…mogao sam ih ubiti'

>> Fritzl planirao ubiti kćer Elisabeth u 'kiselinskoj kupki'

Njegova kći, koju je sveukupno godinama silovao 3000 puta, biti će kilometrima daleko od njega s majkom i šestero djece koju je svom ocu rodila zatočena u podrumu.

Fritzla je poručio kako još uvijek voli svoju suprugu Rosemarie i da bi jednog dana ponovno želio biti s njom. Slao je i pisma Elizabeth, tražeći da mu osigura novac kako bi mogao učiti pravo u zatvoru, jer želi novo suđenje. Povrh svega, pokazuje i rane znakove demencije. Jedini koji su ga posjetili u zatvoru su njegov odvjetnik i jedan njemački novinar.