Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazani deseci letova

Francuska: Štrajk u zračnim lukama prijeti kaosom za blagdane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuskim zračnim lukama prijeti kaos uoči božićnih i novogodišnjih praznika. Zaposlenici aerodromskih sigurnosnih službi već peti dan štrajkaju zbog plaća i radnih uvjeta.

U zračnim lukama stvoreni su dugi redovi. Na provjeri putnika angažirano je pomoćno osoblje. Međutim, proteklih su dana već otkazani deseci letova. Francuska vlada imenovala je posrednike koji bi trebali pomoći u pregovorima između sindikata i uprave.

Pročitajte i ovo Plakat s receptom za gulaš od zeca u Francuskoj U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Francuski prosvjednici blokirali promet Građani na ulicama Ne nazire se kraj krize u Francuskoj: Glasa se o padu vlade, prosvjednici blokiraju promet

'Naravno da nismo sretni. Ako mnogo putujete to vam se ne sviđa. Nikad vam se ne sviđa. Želite otići kući obitelji', kazao je jedan od putnika u zračnoj luci Charles de Gaulle.

'Smeta nam. Ne razumijem to. Uvijek tijekom praznika. Želimo vidjeti unuke. U vrijeme kada se obitelji žele okupiti ne mogu zbog štrajka', dodala je jedna putnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene