Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

osuđivan za obiteljsko nasilje

Drama kod Pariza: Policija neutralizirala bivšeg vojnika, tražilo ga 300 policajaca uz pse i helikoptere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani bivši vojnik za kojim je policija tragala od nedjelje na jugozapadu Francuske uhvaćen je u ponedjeljak i ranjen tijekom uhićenja, objavio je na Twitteru francuski ministar unutarnjih poslova Gerald Darmanin.

Muškarac je neutraliziran, napisao je ministar čestitajući redarstvenicima, a napose interventnoj postrojbi na njihovoj odlučnoj akciji. Muškarac je ranjen hitcima iz vatrenog oružja, doznaje se od izvora bliskog istrazi.

Interventna policija iz Toulousea i Satoryja, u pariškoj okolici s više od 300 žandara sa psima, uz potporu sedam oklopnih vozila i sedam helikoptera, pokušavala je pronaći 29-godišnjeg muškarca koji se sklonio na nepristupačnom šumovitom i strmom terenu veličine oko 4 četvorna kilometra.

Drama je počela u noći na nedjelju u Lardin-Saint-Lazareu. Muškarac koji je već četiri puta osuđivan za obiteljsko nasilje prema bivšoj partnerici, majci njegovo troje djece, došao je oko ponoći u njezin stan i napao njezina novog partnera.

Kada je policija stigla na poziv susjeda, bivši je vojnik zapucao na njihova vozila i pobjegao. Njegova bivša partnerica i troje djece prošli su bez ozljeda i policija ih je smjestila na sigurno. Izvori upoznati s istragom navode da je osumnjičenik bivši vojnik koji je u vojsci služio od 2011. do 2016.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene