Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan se fotoreporter previše približio žiži događanja na atletskom natjecanju u srednjoj školi u Utahu i to je platio probijenom nogom.


33-godišnjem Ryanu McGeeneyju, fotografu lista Standard-Examiner, nogu je nešto niže koljena probilo koplje, koje je bacio jedan natjecatelj.

Vezani članci Marijana Puljak uganula nogu - 2 Marijana Puljak na akciji Boranka uganula nogu: "Nešto je kvrcnulo. Idem na hitnu" Slika nije dostupna Bijeg u Pariz: Evo zašto su Kim i Kanye odjurili u Europu!

No, ono što zapanjuje jest da je prva reakcija tog bivšeg vojnika, koji je služio u Afganistanu, bila da uslika svoju ozljedu, dok mu istovremeno okupljeni pokušavaju pomoći.

- Da nisam to učinio, prvo pitanje mog urednika vjerojatno bi bilo zašto nisam, našalio se Ryan.

Ryan je svjestan da je imao sreće što je koplje ušlo s jedne, a izašlo s druge strane noge ne oštetivši koljeno, kost, mišić, ligamente ili žile.

- Zapravo i nije boljelo, kaže Ryan.

Koplje mu je iz noge izvađeno u bolnici, a 'zaradio' je 13 šavova.

Anthony Miles, učenik koji je bacio koplje, izjavio je da mu se srce 'zaledilo' kada je vidio što se dogodilo. Od šoka se uspio oporaviti tek kada je, nakon duljeg uvjeravanja, shvatio da nije kriv za incident.