Ruski premijer Vladimir Putin ponovno je javnosti pokazao svoju snažnu, mušku stranu, vježbajući pola sata s ruskim prvacima u judu, a javna televizija Prvi kanal prenijela je upravo one snimke na kojima bivši KGB-ov agent svoje protivnike spektakularno baca na tlo.


Snažan je. Osjeća se da je to istinski muškarac. Ima snažne ruke', pohvalio je premijera Arsen Galstian, prvak u judu podrijetlom iz Armenije, koji je sudjelovao u vježbi s Putinom.

Vezani članci Vladimir Putin (Foto: Dnevnik.hr) Svi na godišnji: Putin će prvih deset dana svibnja proglasiti neradnima da pokuša suzbiti širenje koronavirusa Slika nije dostupna VIDEO: Putina proglasili seks simbolom

>> FOTO: Poslušajte kako Putin pjeva

>> VIDEO: 'Macho Putin' sada u bolidu Formule 1!

Premijer je 'pokazao da je u odličnoj tjelesnoj formi i spreman je štošta učiniti svojem protivniku', objavio je popularni dnevnik Tvoj Den uz fotografiju Putina koji drži protivnika prikliještena uz tlo.

Putin ima crni pojas u judu, a snimke vježbe najnovija su epizoda u seriji o muškarcu Putinu kojega su njegovi sunarodnjaci, ali i cijeli svijet, mogli vidjeti kako upravlja kanaderom, na prvoj crti bojišnice protiv vatrene stihije ili za komandama formule 1. U drugoj seriji premijer pokazuje svoju nježniju stranu političara koji skrbi za očuvanje okoliša, pa se tako slikao sa sibirskim tigrom. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju