Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet pokazuje mušku stranu

FOTO: Putin razbacao protivnika po podu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin ponovno je javnosti pokazao svoju snažnu, mušku stranu, vježbajući pola sata s ruskim prvacima u judu, a javna televizija Prvi kanal prenijela je upravo one snimke na kojima bivši KGB-ov agent svoje protivnike spektakularno baca na tlo.

Snažan je. Osjeća se da je to istinski muškarac. Ima snažne ruke', pohvalio je premijera Arsen Galstian, prvak u judu podrijetlom iz Armenije, koji je sudjelovao u vježbi s Putinom.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin nakon brojnih snimki Kremlj komentirao tvrdnje o Putinovu dvojniku: "Mi koji s njim radimo teško ga možemo pratiti" Vladimir Putin na sastanku u Moskvi Plan od 12 točaka Zbog ovoga će Putinu pasti mrak na oči: Ukrajinski dužnosnik objavio što Kijev planira nakon povratka Krima

>> FOTO: Poslušajte kako Putin pjeva

>> VIDEO: 'Macho Putin' sada u bolidu Formule 1!

Premijer je 'pokazao da je u odličnoj tjelesnoj formi i spreman je štošta učiniti svojem protivniku', objavio je popularni dnevnik Tvoj Den uz fotografiju Putina koji drži protivnika prikliještena uz tlo.

Putin ima crni pojas u judu, a snimke vježbe najnovija su epizoda u seriji o muškarcu Putinu kojega su njegovi sunarodnjaci, ali i cijeli svijet, mogli vidjeti kako upravlja kanaderom, na prvoj crti bojišnice protiv vatrene stihije ili za komandama formule 1. U drugoj seriji premijer pokazuje svoju nježniju stranu političara koji skrbi za očuvanje okoliša, pa se tako slikao sa sibirskim tigrom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene