Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Porasle nade u razrješenje misterija

FOTO Objavljene prve podvodne fotografije trupa zrakoplova AirAsie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brod singapurske ratne mornarice pronašao je ostatke zrakoplova AirAsia, koji se srušio u more, a u nesreći je poginulo svih 162 putnika i članova posade.

Ministar obrane Singapura, Ng Eng Hen javnost je o pronalasku ostataka zrakoplova AirAsia obavijestio putem svojeg Facebook profila te je objavio i fotografije ostataka, koje je napravila podvodna sonda, prenosi news.com.au.

Pročitajte i ovo Ilustracija Smaknuće u planu Otočna država prvi će put nakon gotovo 20 godina pogubiti ženu: ''Bilo je pitanje vremena kad će dobiti obavijest o izvršenju'' Ilustracija Sloboda kretanja Japan više nema najjaču putovnicu na svijetu: Doznajte i na kojem je mjestu Hrvatska

Napisao je da fotografije prikazuju dio krila te riječi na trupu zrakoplova. 'Nadam se da s pronalaskom trupa zrakoplova, obitelji žrtava mogu na neki način prihvatiti gubitak svojih najbližih te da će im to olakšati tugu', dodao je Ng.

Istražitelji se razilaze: Je li Airbus eksplodirao ili ne?

Pronalazak trupa Airbusa A320-200 smatra se ključnim, jer se vjeruje da je većina žrtava još uvijek zarobljena unutar trupa. Dosad je izvučeno tek 48 tijela.

Crne kutije zrakoplova i snimač podataka o letu već su ranije spašeni, podižući nadu da će se moći otkriti zašto je zrakoplov pao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene