Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijeli svoju sreću

FOTO Nick Vujičić na Facebooku pokazao nove fotografije sretne obitelji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nick Vujičić, motivator svjetski poznatog glasa, putem Facebooka podijelio je nove fotografije sa svojim sinom i suprugom.

Vujičić je prošlog ljeta oduševio Hrvate: 'Kada vam Bog ne da čudo, vi možete biti čudo za nekog drugog!', poručio je. Njegov takav san se ispunio rođenjem sina. prošlog mjeseca objavio je i prve fotografije svojeg sina, a sad je uz pomoć foto studija objavio i nove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posjetio Vijetnam Nick Vujičić djevojčici bez udova: Raj postoji i u njemu ćemo trčati Slika nije dostupna Prekrasna priča Nick Vujičić rođen bez ruku i nogu sa sinom u zagrljaju: Ispunio mi se san!

>> Nick Vujičić rođen bez ruku i nogu sa sinom u zagrljaju: Ispunio mi se san!

'zahvaljujući studiju 'Christine Sara Photography', imamo nevjerojatne i preslatke fotografije Kiyoshija jamesa Vujičića. Poželjeli smo da s nama podjelite našu radost. Jeeeeee! Hvala svima na ljubavi, molitvama i poklonima. To je bilo nevjerojatno velikodušno i pažljivo od vas', poručio je putem Facebooka Vujičić.

Prva fotografija malenog Kiyoshija Jamesa Vujičića objavljena je 14. veljače kada je Nick cijelom svijetu pokazao fotografiju svog prekrasnog sina i napisao da su i on i mama Kanae dobro.

Podsjetimo, Nick je prošlog ljeta održao motivacijske govore u Zagrebu i Rijeci koje su na tisuće ljudi gledali uživo putem Dnevnik.hr-a.

Nick je rođen bez ruku i nogu i svojim motivacijskim govorima ljudima diljem svijeta poručuje kako je moguće naučiti nositi se s tim i živjeti normalnim životom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene