Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija cisterne s plinom

FOTO Heroj u tragediji: Policajac spasio novorođenče iz ruševina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Držeći bebu u jednoj ruci, drugom je kolegama signalizirao da mu se pridruže jer pod ruševinama ima još zarobljenih. Upravo ta scena uhvaćena je kamerom i obišla svijet...

Jučerašnja eksplozija cisterne s plinom pred rodilištem u Ciudad de Mexicu zavila je taj grad u crno. Najmanje dvije bebe i jedna medicinska sestra poginule su u eksploziji i urušavanju zgrade, a još stotinjak osoba nalazilo se u bolnici u trenutku eksplozije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna bankar iz Italije "Zatvorio sam oči i ponadao se da će sve dobro proći": Heroj spasio djevojčicu koja je pala s petog kata Slika nije dostupna Spasilačka operacija traje dva dana Meksiko vodi utrku s vremenom: Nadljudskim naporima pokušavaju stići do žive djece u urušenoj školi

Policajac Mauro Enrique Vera Suarez u tim se trenucima spremao za odlazak na posao kad je čuo za eksploziju. Odmah je sjeo u službeno vozilo i otišao na mjesto tragedije.

VIDEO Eksplozija plina u rodilištu, poginule dvije bebe!

Zajedno s kolegama dao se u potragu pod ruševinama, 'Vidio sam plahtu koja se vrlo lagano micala. Kad sam je pomaknuo vidio sam bebu kako licem prema dolje leži u ruševinama', kaže Suarez i dodaje da beba nije bila teže ozlijeđena te da je na njoj zamijetio samo ogrebotine.

Držeći bebu u jednoj ruci, drugom je kolegama signalizirao da mu se pridruže jer pod ruševinama ima još zarobljenih.

Upravo ta scena uhvaćena je kamerom i putem Twittera obišla svijet.

'To nam je posao, spašavanje života. Samo želim znati je li beba dobro', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene