Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Automobilom uletio u stan na prvom katu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je udario u drvo, 31-godišnji Englez svojim je Volvom preletio više od 30 metara i uletio u sobu na prvom katu gdje je nekoliko sekundi prije toga bila 19-godišnja Laura Stevens.

Udarac u drvo katapultirao je Volvo koji se u letu vrtio i u stan Stevensove uletio natraške. Nakon prvotnog šoka, susjedi su potrčali u stan i iz automobila uspjeli izvući 9-godišnjeg dječaka, a spasilačkoj ekipi iz Werringtona trebalo je više od pola sata da 31-godišnjeg Johna Gordona izvadi iz automobila. Poslije je, nažalost, podlegao ozljedama, dok je njegov sin prošao samo s modricama i posjeklinama.

Pročitajte i ovo Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi" Policija traži ove osobe - 5 objavljene fotografije Policija traži ovo dvoje ljudi zbog provale u stan: Prepoznajte li ih?

Više od 3 sata vatrogasci su trgali zid kako bi automobil izvukli iz zgrade.

"Ovo nije prvi slučaj vađenja vozila iz zgrada, no nikada prije nismo izvlačili automobil s prvog kata", rekao je šef vatrogasaca.

Majka vlasnice stana rekla je kako njezina kći od subote, kada se nesreća i dogodila, nije smogla snage ući u stan. 

"Sretna je što je uopće živa. Koja sekunda prije ili poslije i ona bi vjerojatno također stradala", rekla je Laurina majka. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene