Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je udario u drvo, 31-godišnji Englez svojim je Volvom preletio više od 30 metara i uletio u sobu na prvom katu gdje je nekoliko sekundi prije toga bila 19-godišnja Laura Stevens.


Udarac u drvo katapultirao je Volvo koji se u letu vrtio i u stan Stevensove uletio natraške. Nakon prvotnog šoka, susjedi su potrčali u stan i iz automobila uspjeli izvući 9-godišnjeg dječaka, a spasilačkoj ekipi iz Werringtona trebalo je više od pola sata da 31-godišnjeg Johna Gordona izvadi iz automobila. Poslije je, nažalost, podlegao ozljedama, dok je njegov sin prošao samo s modricama i posjeklinama.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Planuo stan na drugome katu zgrade u Trogiru: Na teren izašli vatrogasci, hitna i policija Cijene stanova sve skuplje - 1 Cijene nekretnina diljem Hrvatske rastu, stručnjaci otkrivaju hoće li se to uskoro promijeniti: "Oni koji očekuju nekakav pad cijena..."

Više od 3 sata vatrogasci su trgali zid kako bi automobil izvukli iz zgrade.

"Ovo nije prvi slučaj vađenja vozila iz zgrada, no nikada prije nismo izvlačili automobil s prvog kata", rekao je šef vatrogasaca.

Majka vlasnice stana rekla je kako njezina kći od subote, kada se nesreća i dogodila, nije smogla snage ući u stan. 

"Sretna je što je uopće živa. Koja sekunda prije ili poslije i ona bi vjerojatno također stradala", rekla je Laurina majka.