Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kadrovi za naježiti se

VIDEO Let uz Zemlju pri brzini od 29 tisuća kilometara na sat!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekrasna kompilacija fotografija iz svemira, koje su nastale na međunarodnoj svemirskoj postaji.

Novi video iz svemira, koji je kompilacija tisuća fotografija s međunarodne svemirske postaje, otkriva kako je letjeti uz Zemlju pri brzini od oko 29 tisuća kilometara na sat. Pogled je, u najmanju ruku, zapanjujući.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOJAVA IZ PRVE RUKE POPODNE POGLEDAJTE U NEBO Iznad Hrvatske preletjet će čudo moderne tehnologije Slika nije dostupna Godina dana u svemiru Astronaut Scott Kelly se vratio na Zemlju, doznajte zašto je baš on važan za NASA-u

>> Dosad je bilo 45 misija na Mars, znate koliko ih je uspjelo?

Knate Myers složio je tisuće fotografija u ovaj prekrasan video. On pokazuje međunarodnu svemirsku postaju po noći i uz glazbu iz filma 'Sunshine'.

'Svaki kadar ovog videa zapravo je fotografija uslikana s međunarodne svemirske postaje. Sve zasluge idu posadi koja radi na postaji.', napisao je Myers u opisu svog videa objavljenog na Vimeu. 'Maknuo sam buku i neke od snimki obradio u photoshopu.', dodao je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene