Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ne gubite živce!

Evo savjeta za što manje nervoze u današnjim gužvama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na plažama diljem Jadrana - gužve. No, uživanje i rashlađivanje u moru već danas zamijenit će nervoza na užarenom asfaltu.

Mnogima je previše izdvojiti tek nekoliko minuta za najosnovnije pripreme. U Hrvatskom autoklubu probleme s vozilima rješavaju brzo. No, ulazak na autocestu s praznim ENC uređajem i to na neradni dan, ipak spada u posebnu kategoriju.

Pročitajte i ovo Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi Ilustracija Važna obavijest Uvodi se nova regulacija prometa na ulazu u Zagreb: Smanjit će se zastoji i kolone

A da ne biste i vi morali spavati uz cestu prije polaska poslušajte upute iz HAK-a. 'U poslijepodnevnim i večernjim satima očekujemo dosta pojačan promet', rekla je Sandra Pučić iz HAK-a.

Gužvi će biti na svim cestama. Krčkom mostu, ličkoj magistrali, izlazu Lučko i graničnim prijelazima. No postoje alternativna rješenja, koja na žalost koriste samo rijetki. 'Vozačima naravno savjetujemo da se koristi izlaz Demerje', dodala je Pučić. Pametnim planiranjem skratit ćete putovanje i zadržati dobro raspoloženje.

Gužve su svugdje i kada pomislite da je pet ili deset kilometara vaša noćna mora budite opušteni. Ovaj vikend jug Francuske je bio zakrčen, a automobilska kolona bila je duga 700 kilometara. Usporedbe radi, to je kao da posložite automobile od Dubrovnika do Slavonskog Broda.

Mi tih muka nemamo, a vama je potrebno samo malo strpljenja. Pet kilometara pred vašim domom nije vrijedno gubitka živaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene