Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledalo ga više od milijun ljudi

Evo kakav je 'ispao' 19-godišnjak kojeg su odgojile lezbijke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od milijun ljudi podijelilo je govor Zacha Wahlsa na Facebooku, a čak više od 15 milijuna poslušalo na You Tubeu gdje je pričao o odrastanju s dvije žene.

Zach Wahls je 19-godišnji student Sveučilišta u Iowi, u Senatu je govorio protiv rezolucije kojom se ondje žele zabraniti istospolni brakovi. Ispričao je kako na fakultetu često budu rasprave oko toga smije li se dopustiti gay parovima da odgajaju djecu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baptistički propovjednik URLAO: 'Mislite da je ebola strašna, pričekajte još malo...' Slika nije dostupna Provedeno istraživanje Referendum o ćirilici ne bi prošao: Većina protiv!

'U mojih 19 godina nikada nisam upoznao osobu koja je pomislila da me odgojio gay par', kaže Zach. 'I znate zašto? Jer seksualna orijentacija mojih roditelja nije imala ama baš nikakav utjecaj na moju osobnost', dodao je Zach.

Na sudu je ispričao da su i on i njegova mlađa sestra imali istog, doduše anonimnog, oca donora pa ga posebno veseli što su biološki brat i sestra. Ispričao je i da se njegova majka 2009. i zakosnki udala nakon što je Vrhovni sud legalizirao brakove homoseksualaca.

Kaže, njihova obitelj se po ničemu nije razlikovala od neke druge. 'Išli smo u crkvu zajedno, večerali, odlazili na putovanja, prolazili teške trenutke ili se svađali', priča Zach. 'Obitelj se temelji na tome da si pomažemo u teškim trenucima i zajedno se radujemo u onim lijepim, ljubav je ono što nas veže i na tome se temelji obitelj', rekao je 19-godišnji Zach. Poslušajte mladog Zacha:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene