Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baptistički propovjednik

URLAO: 'Mislite da je ebola strašna, pričekajte još malo...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baptistički propovjednik najavio je biblijski kraj svijeta. I to zbog čega!

Baptistički propovjednik najavio je biblijski kraj svijeta, a kao povodom tome istaknuo ukidanje gay brakova u Sjevernoj Karolini od strane federalnog suca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba protiv virusa Proglasili trotjedni lockdown zbog smrtonosne ebole: "Ovo su privremene mjere kako bi se kontroliralo širenje" Slika nije dostupna WHO POTVRDIO Proglasili epidemiju ebole: Preminuo muškarac, još osam sumnjivih slučajeva

Ron Baity iz baptističke crkve Barean u Winston-Salemu, poručuje da je Bog ljutit zbog te presude te da će zbog nje na Zemlju poslati nešto gore od ebole.

"Mislite da je ebola loša, pričekajte još malo. Ako mislite i jednu mršavu minutu da Bog samo mirno promatra i dopušta da se ovo događa bez posljedica, bolje vam je da uzmaknete i ponovno razmislite. želim da shvatite da je ovo sirovo, čisto bogohulje", poručio je svojim vjernicima Baity, a prenosi Huffington Post.

ZA DVA MJESECA Svaki tjedan od ebole će oboljevati 10.000 osoba, a umirati 7000

Povukao je paralele gay brakova s razvratom u biblijskim gradovima Sodomi i Gomori, koji su uništeni od strane Boga. Sve to njegovi vjernici su popratili s povikivanjem "Amen!". Propovjed je trajala gotovo sat vremena, a možete je poslušati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene