Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Emitirana video snimka otetog novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Palestinska ekstremistička skupina Vojska islama emitirala je prvi put video snimku s britanskim novinarom BBC-ja Alanom Johnstonom za kojeg tvrdi da ga je otela iz pojasa Gaze 12. ožujka.

'Moji otmičari jako su dobro postupali sa mnom. Dobro su me hranili, nisu pribjegavali nasilju i dobrog sam zdravlja', tvrdi Alan Johnston na snimci emitiranoj on line na Internetu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Ostao bez teksta VIDEO Novinar jednim pitanjem zaledio Vučića: "Čestitam, pobijedili ste" Tucker Carlson intervjuira Vladimira Putina oglasio se na mrežama Novinar koji je intervjuirao Putina otkrio detalje iza kamere: "Ima jednu naviku..."

Na kraju snimke jedan glas kao zamjenu za Alana Johnstona zahtijeva oslobađanje islamističkih militanata koje drže 'nevjerničke zemlje', posebice islamista palestinskog podrijetla Abou Qatada, zatočena u Velikoj Britaniji.

Video snimka poslana je medijima elektronskom poštom koja sadrži i fotokopiju putovnice Alana Johnstona. Vojska islama tvrdi da je BBC odbio prenijeti poruku obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene